Sunday, September 6, 2009

Saper nak curik life aku kat KTT?

Akhirnya... tamatlah kursus intensif timur tengah di kolej teknologi timur, (repeatition of word ‘timur’), error in sentence structure!!!


First impression dtg kolej nie, “kampus yg besar, ader swimming pool, dewan kuliah yg eksklusif, etc...” but then, it’s just a small place, hanyalah deretan rumah kedai.....( agak sedih yer kawan2)

classroom

kebocoran di Lecturer Hall 7

Aku tak duduk kat kolej, tp MARA telah menyediakan 5 buah rumah sewa untuk 51 org pelajar yg akan ke alex uni. Alamat rumah sewaku ialah,(please take note aa, boleh dtg raye...)hehe

No 18 Jalan Mawar 3A,
Taman Mawar,
Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang.

my 2nd house

my giler2 housemet

my rumet yg otai
Best tinggal kat rumah ni, ader sekor kucing suke dtg melawat kitorang. Namenye Bell Dowh...

bell

Sepanjang pengajian kt cnie, tak rase tension pon. Sebab, kitorang selamba meniru sesame sendiri semasa mid test ngan final exam. Walaupun kadang2 terkantoi, tp itu tidak mematahkan semangat kami utk saling bantu-membantu sewaktu exam.. (sharing is caring maaaaa) ehehe
Antara part yg paling aku tak suke, biler kadang2 driver bus xnak antar kitorang balik ke rumah Taman Mawar dari kolej. So, terpaksalah kami berjalan kaki pulang sepanjang errr...... baper kilometre ea? Urmm, selama 10 minit..

jalan kaki


Aku adalah di antara yg menyertai persembahan choral speaking utk konvo kolej di Palace of the Golden Horses. Kat cnie, ramai antara kitorang yg jatuh hati ngan sorang akak ni, dye break dance(tectonic) sehhh.. boleh klik url utk melihat




selendang choral speaking hehe

and.. graduation day kat pan pacific hotel.. gempak2

.
hoit gamba curik!


conclusion: enjoy life kt ktt

4 comments:

akumfp said...

zaman ktt dh abis...

C-lah said...

yer, hidop mesti diteruskan

AyShaZa said...

hahaha..
kak..ko da ready ke nak fly?

a said...

weh2,rindu jugee