Thursday, December 3, 2009

Azam Kami


Kat atas ni adalah azam TK. Dye cakap nak cari suami kat sini. Aku tanye dye kenape tak nak cari kat Malaysia jek, dye cakap nanti dah sibuk susah nak pikir pasal kahwin2 ni sume :D


Ni plak azam Nina, aku setuju yang part jadi doktor yang dedicated dan beriman. Dah alang2 aku belajar medic kat mesir ni, baik pungut segala ilmu agama kat sini :)


Ni plak azam Hafsah. Great student medic tuh dah betul tapi bile dye lukis gamba org lidi dengan hanye memakai tudung sahaje tanpa baju, aku rase pelik sikit hehe :P


Ni plak azam aku hehe.. Aku tulis amaran ni dalam buku sebab everytime kalau pergi lecture aku bawa buku ni. Aku jek yang tak mention pasal bab2 kahwin ni. Hafsah ngan Nina menyiniskan pandangan mengenai topik kahwin manakala TK menegaskan matlamatnya huhu :D

Ini adalah sebahagian azam kitorang. Aku display mane yang yang penting je. Actually, dalam hidup kita perlu sentiasa muhasabah dan memasang niat untuk menjadi sebaik2 manusia :)


dari kiri Nina ( dah ade 3 Nina dalam hidupku ), Hafsah, saye dan TK. Mase ni tengah raye rumah akak senior.

Lihatlah wajah buncit yang seakan-akan jeles dengan Boomoo

Buncit mendapat pesaing baru di dalam bilik, namenye Boomoo. Ni adalah hadiah bufday untuk TK. Nina geram sangat ngan Buncit sebab Buncit sentiasa menjadi perhatian ramai bebudak floor aku. So, Nina pon beli Boomoo untuk menandingi pengaruh Buncit. Haha Buncit masih lagi yang terhangat di pasaran..!! :P

Tenkiu kepada Ninayus, Bee and Nina kerana menghadirkan buncit dalam hidupku~