Sunday, October 3, 2010

bahagia


buncit besama kawan baru, si Putih (thanks to qistina ahmad ridzal =]..)
yang kaler kuning tu, Adipose namenye, bell punyee.

oke firstly, aku tak tahu kenape posting aku bergaris- garis macam ni. Menyemak gila.
abaikan..

dah selamat sampai rumah. Barang2 dapur still ade yang tak cukup lagi.
tapi kitorang dah start masak. first lauk ak yang masak, nasi berlauk ayam goreng(macam ayamas tu), serunding, sambal kacang ikan bilis(bell bawak) dan fries(beli kat carefour). haha western bebb.. :D

banyak gila duit habis utk beli barang2 tu sumer, mesin basuh pun baru je berfungsi, tapi internet tak pasang lagi, ni pun curik wireless org lain huhu.
housemate pun oke je sebab dah kenal mase kat ktt lagi. baiklah, name2 baru yg akan selalu ditulis dlm blog pasni ialah:

1. hani(ketua memasak haha)
2.bell(rumet merangkap bendahari rumah)
3. syera(ketua rumah)
dan aku sebagai setiausaha rumah.. ;p

next time ak upload gambar rumah kitorang, excited nih..

pasal pelajaran, kitorang blaja pasal bende yang kecik kali ni. parasite macam pepijat tu lah. tengok kat baju masing2, mesti ade parasite punye, kalau nak bersin sila tutup mulut sebab nanti anda menyebarkan kuman kecik2 tu. name bende2 tu tak boleh tahan panjang, berbelit lidah mnyebutnye.. oke cuba sebut ni
"male schistosoma mansoni" - name cacing ni haha
ngek gilaa huhu
ya Allah, permudahkanlah kami menuntut ilmuMu ini, amiin`