Wednesday, July 6, 2011

Love Exchange



dedikasi khas untuk pemberi buku ni :)
kepada pembaca luar alex, meh sini aku story sikit. Batch kami telah mengadakan satu program yang diberi nama love exchange di mana setiap orang tak kira laki dan perempuan harus lah menyediakan satu hadiah untuk dijadikan pertukaran(main tukar2 hadiah). Nasib la, biasanya budak lelaki agak tak berperasaan dan  x serius dengan benda remeh temeh camni, so nasib la sesape yang dapat hadiah dari kaum tersebut. Anyway, aku suka dengan hadiah yang aku dapat, kompem dari pihak perempuan, sweet gila, dapat buku bertajuk "indahnya cinta" .. tenkiu :)

tidak tahu sape pemberinya, haihh nak sangat tahu sebenarnya sebab rasa terhutang budi. Nak cakap thanks depan2, rasa macam nak balas balik pemberian dia. Oh macam ni ke perasaannya dapat hadiah daripada seseorang yang tidak diketahui identitinya, haha first time rasa macam ni tapi ak try act cool haha aku selalu berharap supaya dapat something dari unknown dan hari ni aku dapat rasa, semua orang tadi pun rasa benda yang sama :)

kalau kita ingin orang memberi kepada kita, kita pun kenalah banyak2 memberikan? maybe aku tak banyak memberi kot dulu sebab tu lambat Allah bagi aku rasa macam ni, special feelings, thanks to you :)

..kalau Aku sudah mencintainya,  Aku menjadi pendengarannya yang ia mendengar dengannya, dan Aku menjadi penglihatannya yang dengannya dia melihat dan Aku menjadi tangannya yang dia pergunakan untuk memukul dan Aku menjadi kakinya dan ia berjalan dengannya. Jika ia meminta kepadaKu, nescayaKu beri dan jika ia meminta pertolongan kepadaKu, nescaya Aku melindungi..... Hadis Qudsi

No comments: