Sunday, September 4, 2011

Ada Jodoh Kita Jumpa Lagi



Function : reunion kelas 505 KL branch 
Lokasi : Jusco AU, Keramat 
dari kiri : asilah, qistina, amira, afiq, imtiaz, koray, amy, nana






Function : Gathering ex-mrsm batu pahat 04/06
Lokasi : Mahkota Parade, Melaka
Penaja : Bank Negara ( acap) :DD
Berdiri kiri : fifi qc, asilah, peka, do, wawa, amie, zuleka, temah, zac, zarina, ain, luqman
duduk kiri : amar, asyur, acap, asrul, syahid

sebenarnya, gathering budak2 batu pahat secara tak langsung, acap dah nak fly, so dye ajak kitorang makan2, sume dye support, thanks kat acap sebab dye aku jumpe balik kawan baik aku, wawa. thanks kat dia sebab sumer org dia belanja, thanks jugak sebab aku jumpe balik budak2 homeroom mutiara dalam 5 org camtu, ape2 pun aku anggap acap hanyalah pengantara di antara keredhaan Allah menemukan kami semula selepas beberapa tahun. Alhamdulillah :)

No comments: