Monday, September 5, 2011

Lukisan Aku


tajuk : an apple a day keeps the doctor away

4-5 tahun tak pegang crayon, kekok dan buruk -.-' oh, jumpa crush kat jusco semalam ngahahaha oke, dye kawan lama dari skolah rendah. hurmm ape yang kita tak pernah expect berlaku kadang2, itu surprise dari Tuhan, Dia nak bagi hadiah kat kita dlm pelbagai bentuk terutama bila hati kita ni merundum kesedihan. Aku suka je terserempak secara tidak sengaja dengan kawan2 lama, kita tighten the bonds again(hikmah). Kawan aku tu, dulu dye senyap, jumpa orang je senyum lagi2 kalau jumpe aku muahaha jenis yang shy2 sikit, haha sweet je laki pemalu. Tapi sekarang, memang betul la kan, sumer orang berubah, dia buka mulut citer macam2, nampak la dye punya keramahan di situ, orang nak berkawan pun senang kan. okeh sesape yg nak carik pakwe peramah, expert melukis, muke macam hero adamaya sikit tapi lagi cute, kalau nak kenal dye aku boleh bagi direct nombor wahaha :D

enuff for today :)

8 comments:

Izyan Hanis said...

WOW. xtaaw silah pandai lukis

cantik cantik !!!!

ERR. ERR. nak nak no tepon. HAHA >.<"
*gurau je*

miss asilah said...

siyes cantik?haha boleh la teruskan melukis bnyk2, ada org support :DD

hahaha main2 je, i tak jual kawan agaga :p

nur hanina said...

lawa la makcik sejak bila kau open balik comment kau ha? hhah

miss asilah said...

lawa? thanks hehe baru je bukak. tapi rasa macam nak tutup balik.

nasyitahahmadzaini said...

;) dpt link dr afiq nye fb :)

miss asilah said...

erkk :D

haha hye nasyitah :), err yg crush tu bukan afiq, someone else :DD

nursyahera bahtiar said...

hebatnya asilah lukis epal. :p

miss asilah said...

hehehe :D tengkiu!