Saturday, October 1, 2011

jom balik alex


hehe ambik gambar ni kat belakang balkoni rumah alex. background buruk giler tapi ada satu bahagian tu rasa macam comel haha. tetibe rasa rindu kat alex lak, seru supaya pulang menuntut ilmu dah sampai kot atau mungkin jugak rindu nak jumpa kawan, boleh jadi juga ada sesuatu yang lebih baik tengah tunggu aku kat alex ni, harapnye lah. Kat facebook, ada status berbunyi "budak2 kmb sume tempat best2", kawan aku tu komen, ".pergh korang...ak mesir je..hari2 berjalan kene elak tahi bersepah kat jalan" haha! rindu2.okeh, ayuh kawan2, semangat pulang ke alex! haha :D


No comments: