Wednesday, January 1, 2014

Selamat Tahun Baru, OB baru


salam,

Mase yang berlalu sangat pantas seperti kelajuan cahaya. Mungkin pernah terdetik nak mengulangi waktu lampau , membetulkan kesilapan dulu tapi masa itu tetap berjalan meninggalkan sejarah di belakang dan menjanjikan harapan dalam masa hadapan. selamat tahun baru semua, membolehkan kita memperbaiki diri dan amalan, mencipta pengalaman dan memori baru. pehh puitis abes :p

batch aku baru je memperbaharui OB(organisasi batch).. tahniah kepada burn dan alin. Dengan menaikkan muka2 baru, dan harapan semoga OB kali ni dapat meneruskan kegemilangan legasi bawah takluk pimpinan saudara naza dan liyana sebelum ini. Bagi aku, kepimpinan naza adalah paling teratur atau organized nak dibandingkan dengan kepimpinan sebelum ni. Dari segi idea dan aktiviti yang dijalankan sepanjang tahun, nampak matlamat yang cube dicapai adalah merapatkan ukhwah sesama ahli batch. Cume bergantung kepada ahli untuk menyokong atau tidak segala program yang dijalankan. Bukan nak kata kepimpinan sebelum diorang tak bagus, let say manusia berubah menjadi lebih matang, batch i-mumtaz semakin matang begitu juga dengan isinya..

setiap pemimpin ada cara tersendiri dalam menerajui pemerintahannya. mengharapkan sesuatu yang fresh daripada OB baru..


3 comments:

BeE~BiE said...

Selamat taun 2014 cla!!!!!

Anonymous said...

silah, walaupun berbau biased di situ, tapi aku suka entry kau kali ni, lebih berani! :))

miss asilah said...

bee : happy new year bee! :D


:)