Monday, March 22, 2010

Aku Pon Nak Post Pasal Uni Baru Jugak

sekarang dah masuk sem 2 and kitorang tengah belajar subjek pathology & community of health and medicine(COH&D). First lecture COH&D agak bosan dan saye pon tertido, tak berniat pon huhu :)
oke, ni uni baru kitorang.. tengok dari luar pagar mcm bangunan tak siap, dah masuk dalam.. boleh tahanlah~
lecture hall yang membosankan. kesian kat org belakang sbb tak nampak lecturer & slide
hah, kitorang punyer kelas dah berpindah ke bangunan baru yang sangat jauh dari hostel, compare ngan uni sebelum ni, jalan kaki 10 minit dah sampai. Tapi kali ni, kitorang terpaksa naik teksi selama 15 minit baru sampai kuliah. Kalau rajin & rase macam nak saving sikit, boleh naik trum ngan jalan kaki (total satu jam wo0).
pemandangan biasa utk semester baru. terpaksa melintas jalan sebanyak 3-4 lane darab 2 side(left & right) dengan kereta yang bapak giler laju, plus takde traffic light langsung. doakan kami pelajar2 alex selamat pergi dan balik dari uni setiap hari huhu~ (sempat ambik gambar biler tengah melintas, kat tengah2 jalan nih..!!)
budak kecik ni suro saye letak gambar dye dalam blog.. ceit
kenderaan utama selepas balik dari kuliah, trum. murah tapi lembab. takpe, jimat punye pasal.


hekk.. saye dah takde idea nak update blog pasal ape pasni huhu.. takpe, nanti saye cube pikirkan :DD

2 comments:

MOHD UZAIR NORDIN said...

yeah gambar ak masuk...
kalo ko perasan la..

Dr Asilah Mahmod said...

ha'ah.. ade ade hehe