Wednesday, March 17, 2010

March Latest Post

hari ni barulah aku tergerak hati untuk mengatas garisankan komputer riba, menggerakkan jari jemari di atas papan kekunci ini, memperbaharui post ubatan aku utk bulan march.

sepanjang dalam 2 minggu ni, kitorang budak2 uni alex ade final exam. setakat ni alhamdulillah, boleh jawab soalan2 tu sume & bertawakal 100% kpd Allah.
Harap2 dapat good marks supaya boleh balik malaysia this summer :D
katil memang sangat2lah berkubang dengan kertas sebab hampir 2 minggu bergelumang dengan buku.
Last day exam was for essay quaetions, seriously rase cuak gile beb. Tak tido malam pon sbb study. Dengan berbekalkan nescafe panas yg dibuat oleh rumet, mate ku ini berjaye dibuntangkan dari seawal pukul 8 malam sehingga exam yg berlangsung pd pukul 2ptg keesokkan harinye. perghh penangan nescafe itu amat memberansangkan.
muka2 bahagia sebelum exam
kepada budak2 yang nak ambil exam besar mcm spm, dinasihatkan agar "jangan tak tido malam". Jujurlah, aku rase pening tahap dewa biler tak tido semalaman. Lepas exam tu, sampai2 je bilik terus join Buncit tido sekali hehe
sepanjang minggu exam, budak2 floor tak masak pon. so, aku ngan rumet pakat masak same2. Lauknya ialah ayam goreng + kicap + sos yg kitorang beli kat carefour aritu. Kesian giler. Ni sumer gara2 "boikot cafe " sbb kemahalan harga menu2 kat situ.
tirah, aku nak donkey besar camni weyh~ huhu
okey, cepat carik kat mane kawan sekatil saye..!! ni adelah konferens patung2 mainan mahasiswi perubatan universiti alexandria, floor 6 asrama mara.
last but not least.. mama, ayah.. hepi anniversary :)

5 comments:

ainaa said...

smpat lagi amek gmbar tyme exam..
hehe

nur hanina said...

ah semua dah rasmikan gmbar bear bear tu sebelum aku penat aku kutip T_T gaga

Dr Asilah Mahmod said...

aina : tyme tu sblom exam start.. sempat la amek gamba hehe

nina : tu la, sape suro ko lmbt post gamba tu, kan tk dah rasmikan ke facebook dlu huhu
sian ko, penat2 kutip ;p

ica said...

eh dalam gambar yg ke3 tu,siapa nme org sebelah ko tu cila??cam familiar je..uia cfs pj gak ke dulu?

Asilah Mahmod said...

ha'ah dlu dye kt uia haha