Friday, April 16, 2010

Apabila Doktor Masuk Kawad Kaki


sape cakap bdk2 medic tak pentingkan sukan. sepanjang bulan april ni, kitorang budk2 alex buat sports event. aku masuk kawad kaki jek. Antare kebaikkannye;
1. dapat kenal budak2 same batch yg sebelum ni tak same kolej persediaan especially budak ikip =)
2. jadi lebih berdisiplin sebab mase practice selalu kena marah ngan Dibot huhu ;
"Asilah..! tangan tak paras..!! , Asilah..! tengok org sebelah..!! " ....tak kesah pon ;)

pehalpon, aku seronok dpt contribute something utk batch aku. Kitorang bertanding kawad kat Istad Gamaah. Boleh lak dah sampai kat situ, baru aku teringat... "alamak, lupe bawak baju kawad..!!" x_X serius aku lupe dowh. nasib baik mintak tolong budak yang ade kat hostel bawakkan baju tu. dah lah jauh nak sampai istad tuh, kena naik teksi.. huhu
see. baju kawad same ngan baju brassband maktab hahaha. mengimbau kembali memori silam~


oke, 3rd year rumah biru. yang menariknye, mase formasi utk rumah ni, diorang buat dance nobody by wondergirls. comel giler haha :D




yang color merah utk 4th year, baju diorang yang paling cantik sekali. Ade pakai kain kat belakang. mcm superman hoho. Akak2 4th year pon comel jugak, mcm tak matured je. aku tak percaye diorang ni dah 22 tahun but still formasi diorang mcm budak2, comel gilerrrrrrr~ =)


kalau ade orang tanye : "asilah, nak masuk kawad tak tahun depan?".. aku rase tak de masalah kot. tapi aku dah bersedia nak retired la ;p

7 comments:

MOHD UZAIR NORDIN said...

wowow...
chaiyok...

IzyanKhalidah said...

hehe bangga dgn korang..:p

nuruzuaz said...

hehe, asilah terbaek.... ttgal bju pun muka cool je.... kalo zana, dh nanges dh....:P

BeE~BiE said...

huhuhuh cla... nak tgk vid cla kawad..... huhuhuhuhuhu

Dr Asilah Mahmod said...

ujai : hehe tq.. harap 2 kitorg menang ;p

yan : tq.. kami terbaik...!! ;D

zana : mase tu kte pon rase mcm nak gile jek. seriyes rase bersalah huhu

bee bee : huhu tak leh uplod. kalo org balik nnti org tunjuk ;D

ainadira said...

muke ko itam x mas0k kawad??

Dr Asilah Mahmod said...

hahaha mane itam.. putih jek hoho ;p