Wednesday, July 8, 2009

Sebulan di UIA Petaling Jaya

Masuk CFS IIUM Petaling Jaya pada 23 Mei 2009 dan mendaftar di Kolej Teknologi Timur Sepang pada 23 Jun 2009.

my classmates


Sebulan di UIA terasa macam setahun sebab dah mula serasi dengan keadaan kat situ. Aku rapat dengan budak2 dentist, juga my classmates yg happening especially budak2 group bi..
Tak luper juga my roommates, Nida and Fifa. Sayang kat diorang jugak. Kesian Nida..

me and nida

Beberapa gambar candid di library semasa group discussion bi.. ehehehehe
hanif

azleen ngn urmm, tak ingat name
azleen sekarang kat KTT, dia amek a-level dentistry india. :)

naty ngn mira

Uhuhu.. best duduk kat apartment Zainab Jahsyi. 1 blik 4 orang katil double decker.Kat cafe pon ader macam2 makanan yg sedap2 seperti sizzling, chicken chop, burger dan lain2( kes promote nih!)
hehe.. makan tomyam

library yg sunyi

apartment mewahku

Walaubagaimanapon, rindu kat UIA. Sayang mereka semua..

No comments: