Sunday, November 1, 2009

P.E.N.A.T

Hari ni kitorang start belajar subjek baru iaitu biochemistry. Sangat suke dan bersemangat..!!!
Tempat kuliah dah tak eksklusif lagi. Sebelum ni ader aircon, tp bilik kuliah skrg hanyer ader kipas yg pusing ke kiri dan ke kanan tu jek.
Kena naik sampai 3rd floor menggunakan tangga.. fuiyoooohhhh
Lecture abes pukul 10 pagi. Maser tu hujan turun dengan lebatnya. Abes baju sume basah lencun. Sejuk~~~
Winter is coming..!!!

Biler dah tengahari sikit, pergi pasar kat Manshia. 1st time pegi pasar dan beli barang mentah sendiri. Kalau Mama ader mesti dye suke sebab sayur2 kat sini besar2 terutamanya kobis dan labu. hehe ;P
Pergi pasar sebab arini turn bilik saye masak dinner untuk bebudak floor. Satu floor 20 org. Bayangkan~~~


Diorang sembelih arnab............. benci nyer..!!!!


tapi bendi dye kecik la pulak


Kitorang plan nak cook ikan masak merah ngan sayur kobis jer.
First time saye siang ikan sendiri ~ 1st time dalam idop..!! Tuh pon kawan yg ajar (mesti Mama berbangga dengan saye) :D
Banyak teknik2 memasak yg saye blaja dr member2. Kat sini rase semangat nak memasak kalau nak compare kat rumah....... malas gilerrr (tetibe tersedar diri ini dah jadi anak dara haha)


siang ikan



uhuhu rindu kat mama


Sejak akhir2 ni, Buncit jadi tumpuan ramai. Selalu jek kena culik ngan budak2 floor. Balik2 bilik je tengok buncit dah tak de atas katil T_T


Ader org arab letak al-Quran kat depan pintu kedai dye. Page Surah Yaasin. Salah satu cara utk menyedarkan pencuri sebelum mencuri :)


Penat. penat. penat. Kawan baek saye datang arini~~~ ;P

current addict : game typing maniac.... pulak dah :D

2 comments:

ainadira said...

haha!!ko bru nk siang ikan??hahaahaha!!
berguling2 aku gelak...siang ikan pon kne ajar...ish3....rabit tu kne smbelih...siannyer....

FYN SAYANG said...

wakaka..
baru bljr masak ker?
adoihh...

asal buncit kena culik?
ciannyaa...
sorok laa buncit uhh...