Monday, February 8, 2010

Usia Belasan Terakhir :(

6 Februari 1991 saye dilahirkan...

Saye dah berusia 19 tahun, dan nombor 19 ni ade banyak simbolik utk diri saye sebenarnye(hanye saye je yang tahu hehe)
Noor Asilah nama diberi.. aritu my roomate ade check maksud name saye kat internet

Asilah :
1. yang mulia
2. yang asli
3. halus (blushing)
4. lemas.. ??? (dahi berkerut)

Macam biase, tahun ni adalah permulaan kepada 6 tahun sambutan hari jadiku jauh dari keluarga. Perasaan menunggu birthday biase2 je. Maybe saye dah start rase malas & rase diri ni dah tua nak sambut2 birthday ni huhu
Pehalpon, saye amat menghargai kawan2 di sini, budak2 floor kejut saye dari tidur(penat sbb petang pergi berjalan cari barang sampai malam). Sambutan birthday seseorang yg normal tak lain tak bukan dengan kek. Tapi, budak2 ni buat surprise dengan menggantikan kek dengan pizza. terime kasih kawan2 :)
got lovely present from iezy, tikapad, qis, nina, hafsah, ika, pah, TK belanja makan burger king .. tengs a lot guys :DD
Maser 6 feb tuh, saye ke Ma'rad Kutub (pesta buku) di Cairo. Ramai gile orang kat situ & saye hanye sempat membeli sebuah buku anatomy 3 kali ganda tebal sebuah buku teks sejarah :DD. Pagi sebelum bertolak tu, saye sempat tepon family & closed friends. Waktu pagi an, mood nak bercakap tu x ade sangat. sori.
birthday card yg anis buat utk kakak dye :)
dapat tengok kek jer, makan nyer tak huhu
tq mama sbb buatkan kek :)
Anyway, saye dah ada nombor baru. Kalau orang Malaysia nak mesej ke nombor ni dikenakan cas dalam 20 sen jer. Kalau saye nak balas mesej dari malaysia tu dalam 80 sen.
Noor Asilah binti Mahmod
17 Sesostrees Street,
Raml Station,
Alexandria, Arab of Egypt
+20144088020 =)
cokelat2 + gula2 yg saye beli sebagai bekalan ke sinai ( 8 feb - 12 feb)
bye bye everyone,, slamat bercuti :D

6 comments:

azielee said...

Happy 19th Birthday from Cu and family di Nilai..Maaf tak dapat hantar apa-apa..tunggu balik M'sia le ye..

nur hanina said...

belah lah perasaan biase biase
promote bday bukan main.gaga

BeE~BiE said...

cla.... amek rr gmbr kat blog org bhgian tepi tuh.... special tuh org wat~~~

BeE~BiE said...

cla.... amek rr gmbr kat blog org bhgian tepi tuh.... special tuh org wat~~~

ainaa said...

hepi birthday c-lah..
wah,bestnya kek n coklat tu...
dh tua ye c-lah..hehe

hikmah kembara said...

salam ziarah dari hikmah kembara...... :)
semoga selamat berjuang di bumi mesir ardul kinanah......... :)