Saturday, February 20, 2010

Birthday Forever


Macam takde perasaan je sekarang. Chating ngan orang lately, memang lah saye selalu bagi emoticon "big grin, smile, laughing, blushing, angry etc.." utk mencantikan mesej ym je padahal takde feeling pon. sedih gilakks

okey, saye mengaku bajet hot stuff
aku bernafas tanpa udara
tangisku tiada air mata
kerana semuanya berlalu menghilang
dan tak akan kembali


Lagu : Anggun
Artis : Bau
Lagu ni best. Saye tak nak tulis lirik panjang2 sebab nanti orang ingat saye ni jiwang. Try la dengar lagu ni. Sedap kot
Budak2 rumah mase kat KTT dulu sambut birthday saye kat satu restoran fast food ni name dye Taza kot. Macam KFC tapi ade ayam panggang. Hilwa awi~~ Saye senyap je mase tu. Takde mood sangat. Banyak berfikir sepanjang minggu ni. Maybe exam dah dekat. Saye dah start kire berape hari lagi nak balik malaysia. Dah 5 bulan tak balik. Yes, saye homesick sekarang ni. So, every single thing memang diambil serius, become more sensitive. sori sangat2
20 februari : birthday hafsah. kitorang potong kek floor same2 utk bulan 2. Kek yang same mase budak2 rumah sambut birthday kat Taza pada hari yg same cume warna je lain. Tq =) tak lupe juga, hepi birthday to nina yusrina. tua sudah..
Ada kalanya saye berfikir tentang kematian. Amalan terakhir sebelum kite mati tu boleh dijadikan penentu syurga ataupun sabaliknye. Macam citer seorang lelaki soleh yg banyak buat kebajikan. Suatu hari syaitan hasut dye utk buat jahat dan bertaubatlah balik lepas tu. Lelaki tu pon minum arak, dye mabuk dalam tak sedar berzina dengan seorang perempuan. Bagi menutup kesalahannye, lelaki tu bunuh perempuan tu. Pastu entah camne lelaki tu mati dan tak sempat bertaubat. Dye dimasukkan ke neraka walaupon sebelum tu dye sangat2 kuat dengan agama.
forgive us. girls do love mirror =)
saye selalu makan cokelat sejak balik dari sinai (baki cokelat mendaki + hadiah birthday). orang cakap, cokelat boleh menceriakan mood

3 comments:

.:iezy:. said...

asilah! mane pic cokelat kite!!

Asilah said...

xdo lah jawabnye.. abes makan sudah huhu

ainaa said...

hepi besday claH!!
tua dh dia...hehe
bley panggil kak clah